onsdag 30 juni 2010

Tisdagstema - Försenad

Veckans tema i Tisdagstema har jag en passande bild på, temat är "försenad" och det var precis vad jag, eller snarare SJ, var i söndags.

Bilden är ju inte nåt mästerverk direkt... och dessutom var jag så trött att jag inte såg hur skylten funkade. Jag skulle dokumentera ankomsttiden men skylten växlade visst i högra hörnet mellan texten "ny tid" och klockslaget... Klockan 20:39 skulle tåget ha kommit till Stockholms Central och tiden som gömmer sig bakom "ny tid" är... 03:10! Ja på klockan ovanför syns ju tiden tydligt.

Försenat tåg!
Men inget ont som inte har nåt gott med sig? ;-) en vacker solnedgång kunde jag fota genom fönstret. Hur? Ja förutom att tåget stod stilla i måååånga timmar, på olika ställen, så åkte det aldrig riktigt fort, och just här hade nog en treåring kunnat gå om tåget...

Solen går ner

6 kommentarer:

SqZ sa...

Vilken dryg resa! Man brukar inte få någon vidare kompensation av SJ heller.

Klimakteriehäxan sa...

Usch så seeegt!

"Lillagul" sa...

Fy vad trist !!!
Men en vacker solnedgång fångade du ju :)

Sirpa sa...

Tack för kommentaren hos mig men jag tror du blandat ihop min projekt365-bild med tisdagstemat.... Din tolkning var i alla fall klockren ;-)

Monica o Jacob sa...

Ja det var ju ingen överdrift att kalla det försenad, tråkigt när det blir så där men solnedgången var ju i alla fall ett plus;-)

Maria C. Dunder sa...

Typiskt SJ! Förseningar är deras grej.