tisdag 27 oktober 2009

Tisdagstema, kuslig

Veckans Tisdagstema har anknytning till säsongen, det är ju halloween-tider och temat är passande nog "kuslig".

Skulle ni våga gå in på den här kyrkogården...? Vem är det som står och smyger där utanför staketet, lite skymd av trädet?! Det är ju bara jag! :-)

Kuslig kyrkogård
Kika på fler bidrag i veckans Tisdagstema, om du törs ;-)

10 kommentarer:

LissenTo sa...

Hit vågar jag inte gå. Isåfall får du följa med mej Monkan.
Ha en skön tisdag!

Kadermo sa...

När jag var i nedre tonåren lekte vi Rövare och polis bl a på och i närheten av kyrkogården. Det var kusligt. Fin, sorgsen bild från dig.

Carina sa...

Kusligt värre! Ger kalla kårar...
Ha en underbar tisdag.
Kramen.

Nukke sa...

Mycket fin bild !!!! Bra kuslig stämning i den !

Sirpa sa...

Bra fotat med känslan att nån smyger bakom trädet.... jag har också varit på kyrkogården och fotat... i mörkret dessutom....

christina sa...

Ett minne kom upp från min uppväxt när jag ser din bild. Det var inte på en kyrkogård utan vid en Missionsgård på ett berg och vi gillade att vara där i skymningen och leka. Vi hade hört talas om "svarta Madame". Vi skrämde upp varandra så att vi till slut såg henne bakom varje träd i närheten. Usch!!!

Fairy sa...

Kuslig bild! Perfekt i svartvitt..

AnnaKK sa...

Min farmor och farfar bodde grannar med en kyrkogård, så den var ju nästan lite halvt om halvt en lekplats för mej när jag var liten (fast jag FICK ju egentligen inte vara där - men det var väl det som lockade lite extra, kan jag tro!?). :-)

Idag skulle jag nog nån gång, precis som du, gärna ha en kyrkogård som en fotografisk lekplats!? :-D

Jag har aldrig varit inne på Teleborgs slott, men det skulle alldeles säkert vara intressant att se det även från insidan. Utsidan är ju magnifik!

Ha det fint, Monkan! :-)

Hobbyfotograf Erica Pettersson sa...

Svar: Tack för att du sa det :)
Jag vet att min blogg kan se olika ut i olika werbbläsare, och jag vet tyvärr inte hur man gör för att det ska se likadant ut i alla. Jag använde mig av Firefox när jag gjorde min design :)
Tyvärr är det så att när allt ser perfekt ut i Firefox, så ser det helknäppt ut i Internet explorer. Och går man in på IE och fixar till det så att den ser perfekt ut där, så ser den helkonstig ut i Firefox.
Jag har sökt till en webbdesignkurs till vårterminen, och kommer jag in kan jag kanske få några bra tips där om hur man kan göra :D

MVH /Erica Pettersson

Veronica sa...

Klockrent, kvällstid och nattetid är det ju faktiskt lite kusligt och när man var barn brrr då ville man inte sätta sin fot i närheten =)