söndag 3 augusti 2008

Tisdagstema, före/efter + Temavecka: Tisdag - under

Tisdag igen och därmed tisdagstema. Ämnet denna vecka är "före/efter". Men oj, jag är ju med i en temavecka hos Johanna / Inredning & Pyssel också... och temat för dagen där är "under". Jag fick en snilleblixt (?) och kom på att jag skulle försöka kombinera dessa två teman i samma inlägg...

Jag har länge haft en plan att plocka ner denna fula fula en gång vita numera gulnade grej och stoppa in den under diskbänken. Ful är den men rackarns praktisk så jag hade nog inte slängt den.

När så kombinationen av temana under + före/efter dök kom jag på att jag kanske skulle piffa till den lite istället så ikväll blev det av. "Före/efter" syns kanske, men hur är denna "under" då? Och ser ni vad det är?

Före o efter, vad är det för nåt???
Jo en ful gammal Torky! Som sitter under köksskåpet. Numera decoupagad med en bit tapet som jag fick av nån utställare på inredningsmässan i höstas. Undrar om jag ska ta med den här i höst och visa vad jag gjorde med deras fina tapet :-)

(Det är faktiskt tapet även på rivkanten men det råkade visst bli en bit nästan utan mönster. Den ska byta ut, och så ska jag dessutom sätta en remsa på insidan av riven också).

Oj oj, nu är jag sugen att gå på jakt efter mer av denna tapet (Colorama 6917 stod det på en lapp på baksidan) och sätta på vitrinskåpet också!

Torky naturell
Torky med tapet Colorama 6917

Inga kommentarer: