söndag 12 februari 2012

Fototriss - Så här ser det ut där jag är idag del 14 (vinter - 2012)

Ah, äntligen kan jag Fototrissa. Har inte riktigt vant mig vid den nya typen av tema i trissen men idag var det ju enligt gammal klassisk stil och då fick jag i alla fall ihop några bilder. För med tema "så här ser det ut där jag är idag" finns väl inte många ursäkter för att inte vara med? :)

Jag skulle in till stan för att göra några ärenden och bestämde mig för att promenera istället för att ta bussen, för fint väder för att sitta på en buss och jag skulle ju försöka hitta nåt att fota. Inte allt för fantasifulla bilder är jag rädd... men de visar i alla fall lite av hur det såg ut i Stockholm idag.

Det började med den här, "tjing för att vara sist av alla med att ha kvar juldekorationen på balkongen". Undrar vem som vinner? Jag får nog gå dit och speja igen.

Julpyntade balkonger i februari
Sen vände jag bara helt om och fotade gaveln på Rådhuset, för att visa lite hur det såg ut idag egentligen. Ja strålande sol som ni kan se, klarblå himmel och skugga från huset mittemot faller på gaveln, och så lite snö på portalen och muren.

Rådhuset
Bild tre gör sig kanske inte lika bra på bild som det var i verkligheten, ögat fångar ju mer än kameran som bekant. Men det var lite festligt att se lite av stan genom den varma färgglada skylten, jag fångade lite av trädet så att det är "inbakat" i skylten så får man använda fantasin för att känna känslan :)

Solig skylt

5 kommentarer:

Pialotta sa...

För det mesta lönar det sig att ha kameran till hands.. Riktigt fina bilder du fick :)

Anonym sa...

Tycker det blev en jättefin triss!
Är alltid så kul att se hur folk har det runtom sig, och du visar inga typiska Stockholm vyer, utan en mer personlig sida. =o)
Kram och fortsatt trevlig vecka!

Tinefis Skrivna Ord
(av nån anledning kan jag inte kommentera med min wordpress login på många bloggar idag....)

Åke sa...

Klämmigt trissat! Trevliga fångat :)

Me and my dark secrets sa...

Härlig triss, med lite färg!

Jenny sa...

Fin triss!