tisdag 28 juni 2011

Tisdagstema - Skräp

Tisdagstema... kan jag knappt stava till längre, så länge sen jag var med. Temat är "skräp" och jag tror att detta kan klassas så :) Ganska prydligt placerat i trappan visserligen, men uppätet och ja, fimpen avgör väl det hela, detta är skräp, eller konst ;)

Eeeh, jag hoppas att personen som ätit inte satt i trappan, och framför allt inte hade tallriken på trappan när han/hon åt, den är ju minst sagt en sanitär olägenhet. När man går i trappan har man att välja på att 1) gå väldigt väldigt fort eller 2) hålla för näsan för att slippa stanken. (Slussen, Stockholm).

Uppätet

9 kommentarer:

Anneli - A'la Foto sa...

Usch...läbbig bild...men snyggt fångat!

Ha en skön tisdag!

Pialotta sa...

Så där får det inte se ut i våra trappuppgångar och inte nedgångar heller;), men det ser ju ganska så prydligt ut ändå på just din bild :)

Lisa sa...

Usch kan nästan känna stanken!!!

Pysselfarmor sa...

Bläh! vissa trappor vid Slussen är inte skoj alls att gå i...

Maria C. Dunder sa...

"prydligt" skräp...men man kan ju undra, hur jobbigt är det att bära sitt skräp till närmsta soptunna (vilket antagligen inte är så långt bort)?!?

Pysselfarmor sa...

svarar på din fråga om varför handsken ligger där på stranden...

Handsken ligger på stranden vid Grenen i Skagen. Den har blivit ilandspolad någonstans ifrån..ja det fanns en hel del skräp där som spolats iland...och sorry jag tänker inte städa och släpa sådant ett par kilometer för det finns inga papperskorgar alls där på stranden....

4U2! sa...

Konstigt att de inte bara "slängt" det utan ställt det fint ... ;)

TC sa...

Hehe har med varit dålig på bloggfronten men ska försöka se till att få liv i bloggen igen..

Min hjärtan på tråd har allt tagit sig bra, ska se till att slänga upp en bild här någon dag =) Hur gick d för din blomma? =)

Anna sa...

Tack så mycket =)
Jag gissar att temat skulle vara komiker eller kanske knasiga porträttbilder. Men det är ju ändå komiker (Fritte Fritzson, Özz Nujen och Thomas Järvheden) på bilderna. Var några bilder som jag tog till mitt projekt i en fotokurs jag gick