måndag 15 mars 2010

Temavecka mönster/natural street art - Snö, is, vatten

Tankebubblor har dragit igång en mönstervecka igen. Beskrivningen av utmaningen är:
"Jag tänker mig att bilderna ska vara lite Natural Street Art-aktiga, abstrakt, texturer, mönster, rost, repor, patina, nära. Det kan vara graffiti eller en strumpa på en stolpe, det kan också vara ett intrampat gammalt tuggummi... Tänka i andra banor! Inte så lätt kanske, men vi gör väl ett försök!".

Realist som jag är så gissar jag att det inte finns varken tid eller möjlighet för mig att fota i veckan så jag tänkte knäppa några bilder igår. Bara det att batteriet bestämde sig just då för att vilja ha laddning... Alltså blev det lilla kameran och några bilder tagna på väg hem från ett besök på favoritfiket.

Temat för måndagen är: "Snö, is, vatten. Till exempel spår i snön, is med bubblor som bilder något mönster. Kanske föreställer det någonting, kanske inte".

Jag fokuserade mer på det street-artiga (om jag nu vet vad det är...) än mönster och fastnade för det här. Plötsligt i den tjocka isen på trottoaren öppnade sig ett vattenfyllt gap med stora isblock :-) (lite lösa isbitar) som slitit sig loss, lite krusning på vattenytan och spegling av huset på andra sidan gatan.

Is på trottoar

2 kommentarer:

Nilla sa...

Vardagligt men vackert! Det är ju fint när isen smälter och visst kan det bli fina bilder av det också. Ha det bra.

Västmanländskan sa...

Jag gillar den lilla speglingen där.