tisdag 17 november 2009

Tisdagstema, accessoarer

Sen kväll och bara lite lite kvar av tisdag men jag tror jag lägger in ett bidrag i Tisdagstema. Temat är "accessoarer" och såna kan man väl ha både på sig själv och i sitt hem.

För mig är accessoarer i första hand smycken. Utan halsband, armband (några stycken...), örhängen och klocka känner jag mig inte färdigklädd. Här är ett litet litet urval av mina smycken, alla gjorda av vännen K.

Urval av smycken
Som accessoarer i hemmet räknas kanske mest kuddar och lösa prydnadssaker så min nygjorda trådslöjdskrok kanske inte riktigt gills som en accessoar, men här är den ändå. (Och jag måste nog tillägga att jag inte har bestämt var den ska sitta så här är den bara provisoriskt uppsatt på hallväggen, med knappnålar... som jag klonade bort...).

Smycken på hängare
Accessoarer är ett öppet och kul tema och det kan nog finnas väldigt många olika tolkningar, är ni lika nyfikna som jag så kika här :-)

4 kommentarer:

Anni sa...

Fina smycken i en färgskala som verkligen tilltalar mig! Trådslöjd verkar oerhört kul, det skulle jag vilja prova - har sett så mycket vackert (och så mycket fult ;-))

Saras Inredning sa...

Åh jag gillade hängaren skarpt =)

AnnaKK sa...

Duktig smyckemakare till vän du har! :-)

Sån där trådslöjd är spännande - tänk att lite vanlig simpel ståltråd kan snos ihop till nära nog vad som helst!? :-)

Eva-Marie sa...

Hängaren är ett smycke i sig! vackra bilder. Kram