söndag 15 november 2009

Fototriss, Fult

Det som står på schemat i dagens Fototriss är väl nåt som man inte fotar så ofta kanske, temat är nämligen "fult".

Jag börjar med nåt klassiskt fult, i ett hörn nere i tvättstugan finns detta fula rör.

Fult rör
Nästa är en ful kupp. Arla har gjort om sina förpackningar och det är liksom viss höjdskillnad på paketen... så det blir problem (omöjligt) att få in filen på "rätt hylla" i kylen. Om man inte gör som jag nu gjorde, börjar köpa den icke-ekologiska... som har skruvkork och kan läggas ner. Fast de brukar inte ha den icke-ekologiska A-filen där jag handlar, det här paketet hade de fått av misstag, så jag ska börja handla fil nån annanstans? Eller plocka ur hela kylen och flytta om hyllorna...

Ful kupp med nytt paket
Det tredje är riktigt fult. Någon/några har kört med nån typ av motorcykel i skogen och lämnat massor med fula märken på berghällen.

Ful skada i naturen
Mer fulheter runt om i bloggvärlden hittar ni här.

9 kommentarer:

Lasseivåmma sa...

Det huset som du gillar hos mig är nog till salu om du är intresserad ;-). Jag blir lite engagerad i ditt mjölkproblem. Det borde finnas någon bra standard där paket med vätskor som ska förvaras i kylen samverkar med kylskåpstillverkarna, men det är väl mycket begärt. Förpackningar med skruvkork är bra, men dyra känns det som.

Kjell E sa...

Ja, åverkan på berget, tycker jag förfular.

Anni sa...

Men så fult de har gjort på berget!

Det där med mjölkförpackningarna stör mig också, jag tycker att det är praktiskt att köpa 1½liters, men de måste läggas ner o då läcker de...

christina sa...

Hej och tack för alla vänliga omdömen!!
Jag tycker din triss är kreativ och inte så ful. Första bilden ser ut som konst och den sista har fina skuggor!! Jag vill inte se det fula!! :-)

Erik "Semlan" sa...

Ditt tredje foto gör mig förbannad. Så korttänkt och stenhällarna är förstörda för lång tid framöver. Usch! Dina rörkrökar är ju i källaren, alltid en tröst. Men bra fult är det. Det där med mjölken har jag inte märkt av... men så finns det gott om plats på översta hyllan i kylskåpet. Så jag slipper olika höjd, där står juice och den finns ju i många olika tetror. Väljer ditt tredje foto, jättefult! Tack för din kommentar, kan berätta att jag inte behöver kika på de där fula husen varje dag. Ja, Hornstull är verkligen fult, håll dig borta. :-)

Pialotta sa...

Tre helt olika bilder..gillar.. det där med Arlas paket vinner mitt hjärta.. det där var fult gjort;-)

Jah Hollis sa...

Ja, det var fult.
Men rören blir väl inte sådana om man håller efter dom lite. :-)
Vad gäller mjölkförpackningar tycker jag det är rätt (miljömässigt) fult att sätta en plastkork på en pappförpackning. Det måste ju försvåra återvinningen.

ViDu sa...

Första bilden var på några riktigt fula rör men den sista bilden tar ändå priset. Fy!

Malin sa...

Tycker första två fotona var riktigt coola!:)