söndag 28 juni 2009

Fototriss, Bokstaven S eller E

OJ vad länge sen jag var med i Fototriss! Jag har varit bortrest en massa söndagar, och andra veckor har jag inte haft några bra idéer. Denna vecka var jag hemma, och hade idéer :-) Tema "bokstaven S eller E", ja det kan ju bli precis vad som helst.

Först tänkte jag bara ta tre bilder på S, som absolut inte skulle ha nåt samband, inget tema i temat. Så jag fotade stentrappa, skyltar och stuprör, det jag såg på vägen hem efter en dag ute i solen. Men det blev inte så värst kul... Och så ville jag så gärna ha med en siluettbild från Mallis (Alcudia) i början av juni, och av nån anledning så ville jag ha med sill. Jaha, då var man där Siluett och Sill, då bara måste jag ju ha en tredje SIL-bild :-)


Sill

Sill :-)
Siluett

Siluett på Mallorca, Alcudia
Silverarmband

Silverarmband
Fler bilder på S eller E hittar ni här

7 kommentarer:

christina sa...

Jätte snygg triss!! Gillar tvåan bäst, det blir min favorit. Gillar annrs sillen också. Den vr snyggt fotad!! Ha det gott!! Christina

Maria Berg sa...

Tänk om det hade varit superenkelt att fotoshopa så hade du lagt alla tre i en SIL!!!

Rodellhäst, ja här nere hade vi rondelhundar som folk gjorde, det var rätt kul att se undra om det var Kommunen som tog bort dem?

Har du varit på Mallorca just nu? Saknat dig lite, MB

Lissen sa...

Siluett bilden från Alcudia gillar jag mest.Min dotter kom därifrån i fredags, semestrat med familjen.
Ha en skön dag!

Lasseivomma sa...

Fin triss, min röst ligger helt klart på siluett-bilden. Den har ett väldigt fint ljus, förutom att den är fin i själva siluetten. Ha en bra fortsättning på sommaren.

Veronica sa...

Fin triss du bjussar på... föll för andra bilden. =)

Ulrica sa...

Sill... har jag varit sugen på hela dagen. Mums. Det blir min favoritbild.

Jo sa...

Ah, klurig triss! :) Och finfina bilder förstås!

Ang solbrännan: Jo, men alltså, jag smorde in mig. Fast jag missade fötterna, hade ju (som synes) sandaler på mig. Och tyvärr så tänkte jag inte steget längre utan använde bara en SPF 6. Det var ju inte första gången i solen, resonerade jag. Eller nåt sånt, och ignorerade faktumet att vattnet förstärker.... Som sagt, dumhet gör ont!