fredag 15 maj 2009

Fredagsfärger, Grön och Svart

Nu kan man ju tro att det är jag som beställt veckans färgkombination i Fredagsfärger, som en naturlig fortsättning på förra veckans tema, men jag är helt oskyldig! Jo, som tur är så är det ju inte alltid gul-rött eller helrött ljus för bilarna, ibland är det ju grönt också, och det passar ju bra in på temat "grön och svart" :-)

Grönt och svart
Jag var nog lite trött igår kväll, såg temat och tog en snabbtitt genom arkivet, och såg den här bilden utan att reagera, allt jag kunde tänka på var mitt grönsvarta värmeunderlägg, men det har jag ju redan visat upp i den andra bloggen. När jag klev av bussen här hemma för en stund sen så kom tanken som en blixt från en klar himmel... trafikljuset! Så jag skyndade mig in för att göra ett inlägg :-)

Fler grönsvarta bilder kan ni hitta här. Hoppas ni alla får en trevlig fredag och helg!

5 kommentarer:

Lissen sa...

Jätteläcker bild! Klar och grönt ljus. Det är bara att ge järnet,l!
Ha en skön helg!

hea sa...

åhhhh så snyggt, jag önska jag hade kommit på den själv :) Tack snälla du för kommentar, på rikt nu, jag blir pirrig i hela kroppen av de snälla, jag gillar er så mycke :) Hästen jag fotade där är min svägerskas, å den är visst kändis, va med i ROSA THE MOVIE :) Fast jag har aldrig sett den själv :) Oj va långt det blev, typiskt mej!
Ha en skön heeelg :)

Pialotta sa...

Häftigt.. det där hade jag aldrig kommit på:-)

Lasseivomma sa...

kul tolkning och fin bild, men nu kan du väl inte använda trafikljuset mera.

Veronica sa...

Så jädrans klurig du var där, snyggt!!!