tisdag 3 mars 2009

Tisdagstema, spår

Veckans Tisdagstema har temat "spår" så egentligen borde jag ju vänta tills jag ska hem, och ta en bild på Centralen, det har ju blivit några tisdagsbilder där :-)

Jag hade faktiskt en bild på tågspår i arkivet men jag valde i stället den här, spår efter ett tidigare Tisdagstema...

En pöl... smält violglass
Det är tufft att vara fotomodell... "pölen" ovan är kvarlevorna efter "modellen" som jag använde i tema "onyttigt" i september och så här såg den ut en liten stund tidigare. Ja, redan då hade förfallet börjat men det var inga problem att Offra detta för Konsten. Violglass var absolut inte gott!

Ett öppet och intressant tema, missa inte att kika på övriga spår.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, den där glassen kommer jag faktiskt ihåg! :-D

Den här bilden fick mej faktiskt först att associera (stavade jag rätt där!?) till bakerieodlingar vi gjorde nån gång i biologin i skolan... De som togs på toaletterna såg inte så roliga ut efter ett tag, kan jag säga... X-(~

Då föredarar jag allt resterna av din glass! :-)

Cecilia Artista sa...

Det var verkligen en finurlig tolkning av temat. Bra gjort!

Jo sa...

Fiffig tolkning! :) Jag tyckte först att det såg ut som en tvål av ngt slag och kikade efter spår, men sen fattade jag ju! :D

Myra sa...

Haha. Klurig tolkning. :)

Anonym sa...

Väldigt klurig tolkning!

Linda -Galleri Palla sa...

MEn jädra vilken fräck bild det blev!

Anonym sa...

Åhhhh vad du är gullig :D
Åhhhh vad jag blev sugen på micrad glass! jo, jag brukar göra så, blir inte bara gott, utan väldigt vackert oxå, fast så där aptitilig har min aldrig sett ut :)

Skön torsdagskväll till dej!

Maria Berg sa...

Intressant vinkling- där var tydliga spår efter något men inte kunde jag se att det var violglass förrän jag sett en tidigare bild.
/MB