söndag 22 februari 2009

Fototriss, Fel sak på fel plats

Oj vad det svänger. Efter förra veckans relativt lätta Fototriss så kom den här veckan nåt som jag tycker var mycket klurigare, tema "fel sak på fel plats".

Jag börjar med klantiga katten M. Efter mycket letande hittade vi honom uppe på taket till lillstugan, han hade lyckats komma upp men visste inte hur han skulle komma ner... Till hans försvar kan väl sägas att det var hans premiär för att vara ute på egen hand :-)

Stackars katt som inte kan komma ner
Nästa bild tog jag på vägen hem ikväll, jag tror att de här cyklarna tycker att de är på fel plats, de skulle nog vilja vara inne i nåt torrt o varmt o skönt cykelförråd.

Stackars cyklar
Den sista, glödlampa på ljusbricka, men lite hör de väl ihop i alla fall :-) När jag plockade ner adventsstjärnan från fönstret kunder jag inte bestämma om glödlampan skulle få följa med stjärnan ner i förrådet eller läggas i lamplådan och i avvaktan på beslut la jag den på ljusbrickan.

Glödlampa på ljusbricka
Klicka här för att se fler bidrag i veckans triss.

5 kommentarer:

Maria sa...

Sista bilden blir min favorit!
Härliga foton du hittat på temat!!

Mari sa...

Snygga bilder, ja det är klart är det premiär så kan man lätt hamna lite fel och som sagt var....cyklarna hade nog gärna varit inne i värmen.

De där med glödlampor känner jag igen....min brukar oxå hamna lite fel innan de hamnar rätt.

Bara lägger ifrån mej dom och tror att de hittar till sorteringen själv. Hittade en liten glödampa bland besticken igår, nja den har väl legat där länge och jag har nonchalerat den totalt..

Glömmer alltid att din triss ligger här och igår hann jag inte gå och kolla nåt speciellt.

Ha det så bra!!

Ulrica sa...

Inte lätt ute i vida världen försa gången... Och cyklar som var på fel plats har det varit i många trissar - nästan så att man undrar om de någonsin är på rätt plats:).

PS. Ja, det kliade något enormt på lillskruttan och det var såååå skönt när kuren var klar.DS!

Lissen sa...

Visst lägger man saker på platser som i sista bilden. Hmm dom kan bli liggande ett tag också.
Förstår att ni räddade den lilla katten. Har ett gäng översnöade cyklar, som jag tänkte kunde bli ett tema. Kunde också tagit dom, om jag varit lika fiffig som dej Monkan.
Ha en skön vecka!

Anonym sa...

Risken med de där svåra besluten är att det inte händer något =).

Varför ska katter alltid uppåt och sedan vill de komma ner men törs inte?

Cyklar, ett märkligt fenomen inte rätt, men fotot var en snygg komposition.

/Margareta G