tisdag 7 oktober 2008

Tips om tidning, Fotosidan Magasin

Medans jag funderar på om jag har nån bild att delta i veckans tisdagstema med, eller om jag kan ta nån, så tänkte jag passa på att tipsa om en tidning, Fotosidan Magasin. Och precis som namnet låter så är det Fotoidan.se som står bakom den.

Jag råkade se den i mataffärn härom dagen, en ny fototidning... Den hoppade faktiskt ner i korgen själv, helt sant :-)

Kanske kan den vara nåt för alla ni proffsiga fotografer/fotograferare ute i bloggvärlden? För mig var det mesta överkurs... Här kan du som är nyfiken läsa lite mer om tidningen.

3 kommentarer:

synne sa...

Har köpt den där tidningen med.
Ligger på köksbordet.
Vi köper annars Digitalfoto. Men den här så spännande ut. Är det överkurs för dig som är så duktig så kan jag hälsa hem med andra ord....
Ska öppna den till kaffet så får jag se.
Ha nu en bra kväll annars.
Kramen Synne.

AnnaKK sa...

Vet att den finns men har faktiskt glömt (!?) att kolla efter den - får väl göra en liten notering på inköpslistan, kanske! :-) Kycklingfilé bort - tidning till!!! Man måste ju prioritera, eller hur!? ;-)

Erik sa...

Vilket bra tips, ännu ett bevis på min tes att via fototriss och tisdagsfoto får jag mellan varven bra tips. (Jag har bloggat om detta nyligen.) Kan vara en hemsida eller som här denna nya fototidning. Nu ska jag bara finna den... verkar läs och sevärd!