tisdag 9 september 2008

Tisdagstema, humor

Allra svåraste temat nånsin tror jag, inte bara i Tisdagstema. Hur sjuttsingen avbildar man "humor"??? Eller, hur göra det utan bilder på människor, eftersom jag inte vill ha med bilder på igenkännbara personer.

Lösningen blev systerdottern framför skrattspegel, det är väl klassisk humor. Snygg min va :-) Och... tittar man noga så ser man lillbrorsan bakom axeln, retas med sin syster? Eller vill bli "snygg" på bild ;-)

Man blir snygg i såna speglar

På väg hem idag (ikväll, sent o mörkt) tog jag den här bilden av en (väldigt fläckig) skylt som sitter på dörren till en antik & kuriosaaffär. Tyvärr har de galler på dörren så det gick inte att få med hela texten men jag tror budskapet framgår :-)

Här kan man fynda!
"ERBJUDANDE! Rabatt och Kredit lämnas till kunder över 99 år i föräldrars sällskap."


Jag kunde inte motstå att ta med en bild på "soffan med fyra extra ben". Syrrans lilla totalt livrädda lilla kattskrälle som fick premiärföljamed på den årliga sommarresan till Tidaholm bidrar ovetandes med lite humor.

Ständigt harig och bortaplan... inte nån bra kombination. Vid några få tillfällen vågade han sig ut från rummet fast det inte var natt och alla sov, och... då dök det så klart upp en Människa! Snabbt, hitta ett gömställe! Ah, hålrummet under ryggstödet på soffan. Perfekt, där kan ingen se mig! :-)

Soffa med extra ben
För att se fler bidrag på veckans tema klicka här.

6 kommentarer:

elena cn sa...

Den texten var otroligt rolig! Skrattade högt(...mannen här hemma undrar vad som händer)!
Ja, jag undrar hur många föräldrar på 120-130 år som finns i Sverige och som kan eskortera sina barn till butiken!

Anonym sa...

kul text.....

jo, jag såg att man skulle söka hjälp om man var orolig som vuxen för bigbang.....löjligt.

klockan är snart halv 10 på kvällen, och den svarta hålet har inte svalt jorden ännu..... =)
ja, vi överlevde dett med.

ha dä bra

tallrotsmarie.blogg.se

Hönsakadorran sa...

Härlig bild den sista, ser så roligt ut med bara kattbenen.
Kram

AnnaKK sa...

Det är såna här foton som man generellt tar alldeles för få av, tycker jag!? :-) Man ser det roliga (situationer eller saker som tex skylten som du har plåtat), men även om man har kameran med sej så kommer man sej inte så ofta för att verkligen knäppa någon bild...? Så är det för mej iallafall - men jag börjar bli li-i-ite bättre på att våga ta den sortens foton också, faktiskt!

Gillar katten under soffan lite extra av dina bidrag! Det är en sådan bild som man kan leka vidare med, och förse med en pratbubbla tex! ;-)

Ha en härlig dag!!! :-)

Mia sa...

Hehe, roliga bilder :-)

helena sa...

Hi,hi det är konstigt så kul det är med de där speglarna. Man kan inte låta bli att stanna till en stund.
Ha det gott.