söndag 3 augusti 2008

Temavecka Betydelse, Ett praktiskt ting

Onsdag. Ser det ut som nåt annat så har ni fel ;-) Fler bidrag till temaveckan hittas som tidigare hos Från A till O med Jenny.

Det här var faktiskt lättaste temat (sen om jag "lyckats" eller inte finns det väl delade meningar om...). Jag hade redan tidigare bestämt att fota mina goa vänner Batterierna, utan nåt egentligt syfte, eller för familjealbumet kanske ;-) men här fick jag ju nu faktiskt en riktig anledning att göra det.

Jag tycker de är väldigt praktiska och när jag såg ämnena för temaveckan så var det faktiskt tanken på batterierna som fick mig att nappa! Nu menar jag inte just laddningsbara, de är ju faktiskt både praktiska och opraktiska. Jag menar generellt, batterier som bränsle, som gör det möjligt att fota!
När jag såg listan med ämnena i veckans tema så bestämde jag mig också direkt för att skolka på torsdan då ämnet är Person, och jag av princip inte lägger upp bilder på personer på nätet. Kanske kanske kan jag hitta på nåt som jag själv kan acceptera, men troligtvis så passar jag.

Inga kommentarer: