fredag 22 augusti 2008

FredagsFärg, Orange

Tema "orange"... Det kom lite oväntat. Dvs, jag hade inte en tanke på Fredagsfärger alls... Jag har valt att fota kvällens te, jättegott (grönt...) te i en liten burk med fin orange etikett.


Burken fick lite förstärkning av ett av favorittygerna från tygskåpet, rött med orange (och andra) blommor. Fler bidrag på tema "orange" kan ni hitta på denna länk.

Vet ni hur mycket orange vi har omkring oss! Så mycket orange jag såg på vägen hem, men inte fotade för att bilden skulle bli dålig eller, mest av allt, jag är en fegis... Jag har alltid kamera med mig men ofta känner jag mig lite knäpp när jag knäpper :-)

Orange skylift utanför fönstret på jobbet (de högtryckstvättade så jag såg knappt ut), megastora blomkrukor på jobbet, passerade en fruktkorg på vägen ut och tog med en apelsin (den glömde jag bort), vägarbetskoner o skylt (för fula), Mässans skylt, Pressbyråns skylt, man med orange paraply, blomsterrabatt utanför Centralen (för långt bort), Pressbyrå igen, Föreningssparbankens skylt, tre olika. Åh, det var ju ännu mer saker men jag har glömt vad det var.

Orange var även tema för Tisdagstema en gång i våras, dessa bilder använde jag då. Klicka på bilden för att titta närmare, eller kika i inlägget (skapades i Pyssla o Syssla-bloggen, kopia finns här i denna blogg men utan kommentarer).

6 kommentarer:

Lillmonster sa...

Vackra oranga bilder och théburken såg väldigt fin ut.

Du har rätt i att vi har mycket mer orange runt oss än vad vi ser. Jag tänkte först att vi inte hade något men hittade lite ändå. :)

Sen är jag också en fegis. Tycker folk tittar lite roligt på mig när jag står med kameran mitt i centrum och knäpper bilder på - ingenting. ;)

annette sa...

Väldigt vackra oranga bilder Du bjuder på!

Instämmer med Dej angående detta att känna sig lite "dum" när man fotar i sin egen stad, men ibland går jag ut tidiga helgmornar och leker turist i min egen stad;)
Kram //annette

Rijo sa...

Jag gillade duken jag =). Fin burk med, men burken fångade mig.

Solvarm sa...

Hej!

Härlig lite annorlunda bild du bjuder på.

Jag har oxå kameran med mej för det mesta, men problemet för mej är att jag tar "för mycket" bilder, så att minneskortet tar slut, jag tänker som så, "det kan jag kanske ha användning för"

En skön helg önskar jag dej.

Solvarma kramar från Irene

♥ LottaM ♥ sa...

Och jag parkerar på de mest konstiga ställen och rusar ut och knäpper allt som kommer i min väg.
Snyggt foto. Ha en fin helg!

Jo sa...

Vilka fina foton du har tagit! :) *Lägger in i favoriter*